Torcik imieninowy.
Połączenie smaków
powstało bardzo spontanicznie i właściwie to nie ma co podawać przepisu, bo wszystko jest już na blogu. Wystarczy, że znajdziecie przepis na jasny biszkopt. Krem z bitej śmietany, krem bananowy i konfiturę wiśniową. Dodatkowo smak wzbogaciłam plastrami ananasa i ponczem na bazie jego soku. Całość udekorowana mocno kakaowym kremem. W sumie wyszło coś pysznego :)
Gołąbek z lukru plastycznego, a kolorowe orzeszki w czekoladzie i lukrze nadały torcikowi wspaniałego wiosennego klimatu :)
Połączenie smaków
powstało bardzo spontanicznie i właściwie to nie ma co podawać przepisu, bo wszystko jest już na blogu. Wystarczy, że znajdziecie przepis na jasny biszkopt. Krem z bitej śmietany, krem bananowy i konfiturę wiśniową. Dodatkowo smak wzbogaciłam plastrami ananasa i ponczem na bazie jego soku. Całość udekorowana mocno kakaowym kremem. W sumie wyszło coś pysznego :)
Gołąbek z lukru plastycznego, a kolorowe orzeszki w czekoladzie i lukrze nadały torcikowi wspaniałego wiosennego klimatu :)
rewelacja:) świetnie wygląda:)
OdpowiedzUsuńDziękuję :)
UsuńSłodko i wiosennie, świetny :-)
OdpowiedzUsuńDokładnie:) Pozdrawiam :)
UsuńPrześliczny ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
OdpowiedzUsuńDziękuję :)
UsuńJak zwykle wspaniały i na pewno przepyszny :)
OdpowiedzUsuń